Klantenbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bäumer mediation
Average rating:  
 22 reviews
 by Haya Lanting

Mijn ervaring met beide mediators Anita Bäumer en Antoinette van der Veer is goed. Door de samenwerking is er meer rust en overzicht voor alle betrokkenen had ik het idee. Antoinette ziet ondanks de emoties de grote lijnen goed, is doortastend en komt met oplossingen die nog niemand zag maar wel voor de hand liggend zijn. Anita ondersteunt waar nodig en weet op tijd in te grijpen of een pauze in te lassen. Kortom een goede ervaring met deze beide dames, die elkaar als team mooi aanvullen.

 by Karen

Anita gaf ons met haar sterk staaltje acteerwerk het gevoel dat we echt al aan het werk waren als buurtbemiddelaars. Met gevoel voor humor bracht ze ons in levensechte situaties. Dit maakte de training inleiding buurtbemiddeling extra leuk en waardevol!

 by Peters

Accuraat, zeer deskundig, nauwkeurig en een fijn en betrokken mens!

 by Marloes

Anita was onze mediator bij het aanpassen van ons ouderschapsplan. Ik heb het contact vanaf het allereerste moment als zeer prettig ervaren. Anita geeft een zeer warm en begripvol luisterend oor voor beide partijen. Heeft mij onzettend het gevoel gegeven dat er alle ruimte was voor mijn gevoel. Ook in het gesprek met mijn ex-partner. Voelde de sfeer en behoeftes goed aan. Erg lieve en warme persoonlijkheid met ook de nodige eigen levenservaring. Zou direct weer voor haar kiezen, ondanks dat Mediation dit keer niet mijn keuze was. In 1 woord superfijn.

 by Robin

Heel fijn geholpen. Ook alles in het Engels kunnen doen ivm buitenlandse ex partner.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»